Кубок факультету ТУСО з міні-футболу

18.05.2018 10:01

18 травня 2018 року у рамках проведення Тижня факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування у спортивному комплексі університету відбувся бліц-турнір з міні-футболу на "Кубок-факультету ТУСО". В змаганнях прийняли участь збірні команди факультету, Львівського кооперативного коледжу економіки і права, Львівського коледжу індустрії моди та середньої загальноосвітньої школи №40 м. Львова.

Організатори футбольного турніру - деканат факультету (декан Володимир Гаврилишин, заступники декана Віра Лебединець та Інна Донцова), кафедра товарознавства і технологій непродовольчих товарів (Орест Шумський), кафедра фізичного виховання і спортивний клуб університету (завідувач кафедри Ігор Блащак, суддя - старший викладач Юрій Холявко).
На футбольному полі кипіла напружена спортивна боротьба. Хлопці демонстрували і бійцівський характер, і жагу до перемоги, і пристойний рівень технічної та тактичної підготовки.

У вирішальному двобої зійшлися збірні команди Львівського коледжу індустрії моди і Львівської середньої загальноосвітньої школи №40.

"Кубок факультету ТУСО" здобула команда Львівського коледжу індустрії моди.

Кращі футболісти традиційного "Кубка факультету ТУСО" отримали нагороди:

  • кращий воротар - Руслан Маліновський, Львівський коледж індустрії моди;
  • кращий бомбардир – Тарас Лисенко, факультет ТУСО;
  • кращий гравець - Роман Бойко, СЗШ №40 м. Львова.