Кулінарний майстер-клас для дітей-сиріт

12.05.2019 16:44

11 травня 2019 року в університеті в межах щорічного дитячого фестивалю «Таланти в дії» деканатом факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування, викладачами кафедри туризму та ГРС, а також студентами було організовано свято з приготування смачних чеських кексів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, в тому числі з ДБСТ та прийомних сімей, а також для дітей з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Мета заходу   створення унікальної можливості для дітей проявити свої здібності, розкрити таланти, навчитися новому, відчути підтримку та отримати стимул до подальшого розвитку.
Майстер-клас з приготування чеських кексів проводили студенти Хісматулліна Еліна, Климів Юлія, Лебединець Андрій, Боршовська Софія, Фарафонова Юлія та Шульга Інна.
Слід відзначити, що в межах заходу кожна дитина, що завтітала до університету долучилася до професійного майстер-класу з приготування чеських кексів.
На завершення майстер-класу діти досхочу поласували смачними і ароматними кексами, які були приготовлені власними руками.