Кваліфікаційний екзамен у студентів спеціальності «Міжнародні економічні відносини»

20.04.2017 10:15

13 та 20 червня 2017 року на факультеті міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій відбувся комплексний кваліфікаційний іспит у студентів спеціальності «Міжнародні економічні відносини». Цього року студенти складали підсумкові іспити з навчальних дисциплін «Міжнародні економічні відносини» та «Міжнародна торгівля».

Традиційно були відзначені студенти, які досягнули найвищих результатів у вивченні дисциплін і зайняли перші місця у відповідних навчальних рейтингах. Цього року це стала студентка Ірина Лаба, яка за підсумками 2016-2017 навчального року здобула перше місце у навчальному рейтингу як з дисципліни «Міжнародні економічні відносини», так і з дисципліни «Міжнародна торгівля». Від імені завідувача кафедри міжнародних економічних відносин, проф. В. О. Шевчука і всього колективу кафедри доцент С. Р. Семів вручив лідеру у навчанні цінний пам’ятний приз – ручку Parker.

Вітаємо переможницю рейтингу і всіх студентів IVкурсу і зичимо здоров’я, щастя і подальших успіхів у навчанні і майбутній професійній діяльності !