Ласкаво просимо до університетської родини

15.09.2020 17:00

15 вересня 2020 року університет гостинно відкрив двері для 817 студентів бакалаврату денної та заочної форм навчання. У зв’язку з карантинними обмеження, урочистого заходу з нагоди посвяти першокурсників у студенти Львівського торговельно-економічного університету не відбулося. Проте, перед початком навчання в Інституті економіки та фінансів, факультеті товарознавства, управління та сфери обслуговування, юридичному факультеті та на факультеті міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій відбулися робочі зустрічі зі студентами.

Проводили зустрічі директор Інституту та декани факультетів. На них, керівники підрозділів вітали першокурсників у стінах найстарішого торговельно-економічного закладу вищої освіти України та Центральної й Східної Європи. Ознайомили студентів з особливостями навчального процесу, в тому числі, як він відбуватиметься в умовах пандемії. Також, ознайомили студентів з кураторами груп та присутніми викладачами.
Після того, відбулася зустріч-знайомство з групою. На них куратори розповіли про специфіку навчання студентів за обраною спеціальністю та освітньо-професійною програмою. Розповіли про якість методичного забезпечення, а також провели екскурсії навчальними корпусами університету з метою ознайомлення з аудиторіями, навчальними лабораторіями, бібліотеками та читальними залами.  
Крім того, студенти мали змогу побачити спортивний зал університету, а також дізнатися про наявні спортивні секції.
Продовжився перший навчальний день першокурсників лекційними заняттями згідно розкладу.