Лауреат конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Гроші, фінанси і кредит"

07.04.2017 10:46

4-6 квітня 2017 року на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся ІІ тур всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук зі спеціальності "Гроші, фінанси і кредит" на якій взяли участь 48 студентів з 35 ВНЗ України.

На підсумкову науково-практичну конференцію ІІ туру всеукраїнського конкурсу була запрошена студентка університету Лабор Юліяна (спеціальність"Фінанси, банківська справа та страхування") з науковою роботою на тему "Формування системи фінансово-економічної безпеки підприємства в умовах нестабільності та агресивності бізнес-середовища" (науковий керівник: д.е.н., професор, завідувач кафедри фінансів, кредиту та страхування Т. Г. Васильців).
За результатами представлення та обговорення наукової доповіді  Лабор Юліяна стала призером всеукраїнського конкурсу і була нагороджена дипломом ІІІ ступеня, а д.е.н., професор Васильців Т.Г. – грамотою за високий науково-педагогічний професіоналізм у підготовці переможця!