Лауреат всеукраїнського конкурсу наукових робіт за спеціалізацією "Підприємництво"

12.04.2019 14:11

10-11 квітня 2019 року на базі Житомирського державного технологічного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціалізацією "Підприємництво", в якому було представлено наукові роботи студентів з 50 провідних ВНЗ України, які здійснюють підготовку здобувачів вищої освіти за спеціальністю "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність".

На конкурс від університету були представлені наукові роботи студентів Бас Юлії та Бондаренко Альони (наук. керівник: доц. Олексин І.І.), Гнатів Віри та Шульги Інни (наук. керівник: доц. Шалева О.І.), Луньова Єгора та Мілованова Володимира (наук. керівник: проф.  Міщук І.П.).  
За підсумками першого етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації "Підприємництво" право на участь у підсумковій Всеукраїнській конференції отримали Юлія Бас та Альона Бондаренко (тема наукової роботи – "Інструментарій оцінки конкуренто¬спроможності мережевих торговців на регіональному ринку" (за матеріалами ТОВ ТВК "Львівхолод"магазин "Рукавичка")).
За результатами оцінювання доповідей учасників підсумкової конференції  автори даної наукової роботи визнані переможцями Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціалізацією "Підприємництво" нагороджені:

  • студентка Бас Юлія Олександрівна  - Дипломом І ступеня;  
  • студентка Бондаренко Альона Вікторівна - Грамотою за перемогу в номінації "За оригінальність запропонованих заходів".

За високий професіоналізм, плідну працю, підтримку студентства в розвитку економічної науки та підготовку переможця Конкурсу, Галузевою конкурсною комісією нагороджено Грамотою наукового керівника – доц. Олексин І.І.