Лауреат всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво»

30.04.2020 11:29

30 квітня 2020 року на базі ДУ «Житомирська політехніка» підведено підсумки всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво». Слід відзначити, що на конкурс надійшло 126 студентських наукових робіт від 170 авторів-студентів.

У зв’язку з карантином, підсумки конкурсу студентських наукових робіт визначено за результатами першого етапу ІІ туру конкурсу. Рецензування кожної роботи проводилося двома незалежними членами галузевої конкурсної комісії за 100-бальною шкалою із наступним виведенням сумарного балу (максимум 200 балів) та рейтингуванням студентських наукових робіт.
За результатами конкурсу, Дипломом І ступеня нагороджений випускник магістратури університету спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Єгор Луньов, а Грамотою – студентка магістратури цієї ж спеціальності Юлія Бас за спільну наукову роботу на тему «Торговельне підприємництво у сфері обігу продукції бджільництва» (науковий керівник: д.е.н., завідувач кафедри підприємництва, торгівлі та логістики, професор І.П. Міщук).
Крім того, наукового керівника відзначено Подякою.