Лауреати конкурсу дипломних робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування»

23.11.2018 16:30

22 листопада 2018 року на базі Житомирського державного технологічного університету відбувся Всеукраїнський конкурс бакалаврських та магістерських робіт зі спеціальності “Облік і оподаткування”. В конкурсі взяли участь представники із 49 закладів вищої освіти.

На конкурс було подано 103 магістерські та 38 бакалаврські роботи, зокрема магістерські роботи випускників університету:
Будай Оксани на тему «Облік, контроль і оподаткування операцій з переробки давальницької сировини в управлінні діяльністю підприємства» (науковий керівник: ректор університету, професор кафедри бухгалтерського обліку Куцик П.О.);
Гірної Надії на тему «Облік і аналіз розрахунків із бюджетом за податками і платежами автотранспортного підприємства» (науковий керівник: професор кафедри бухгалтерського обліку Медвідь Л.Г.);
Должанського Тараса на тему «Облік, контроль і оподаткування дебіторської заборгованості підприємства: методика і організація» (науковий керівник: доцент кафедри бухгалтерського обліку Чабанюк О.М.).
За результатами конкурсу дипломні роботи  випускників університету  2018 року спеціальності “Облік і оподаткування“ ступеня “магістр“ Будай Оксани та Гірної Надії відзначені Дипломами І та ІІ ступеня відповідно.
Також, слід відзначити, що у конкурсній комісії університет представляла професор кафедри бухгалтерського обліку Медвідь Любов Гнатівна.