Лауреати конкурсу наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво»

26.03.2018 11:50

22-23 березня 2018 року на базі Житомирського державного технологічного університету відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу наукових робіт студентів зі спеціалізації «Підприємництво», в якій взяли участь студенти університету спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Ю. Бас, О. Кривошея та Н. Черемха.

На конференції Ю. Бас і О. Кривошея виступили зі спільною науковою роботою на тему «Спеціалізація та формат – перспективні інструменти розвитку торговельного підприємства» (науковий керівник: д.е.н., професор кафедри підприємництва, торгівлі та логістики І. П. Міщук), а Н. Черемха виступила з науковою роботою на тему «Тенденції розвитку роздрібних торговельних мереж в умовах трансформації економіки» (науковий керівник: к.е.н., доцент кафедри підприємництва, торгівлі та логістики І. І. Олексин).
За результатами презентації наукових робіт Бас Юлії присуджено друге місце з врученням Диплома ІІ ступеня, а Олена Кривошея нагороджена Грамотою за високий рівень володіння сучасними методами наукових досліджень.
Крім того, професора Міщука І. П. нагороджено Грамотою за високий організаційний і методичний рівень підготовки та проведення ІІ етапу  Всеукраїнського конкурсу наукових робіт студентів зі спеціалізації «Підприємництво», а також Подякою за підтримку студентства в розвитку економічної науки.