Лауреати конкурсу студентських наукових робіт за спеціалізації «Економіка підприємства»

05.04.2018 09:23

3 квітня 2018 року в Київському національному економічному університеті ім. В. Гетьмана відбувся Другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціалізації «Економіка підприємства». В ньому прийняли участь 140 учасників з 33 вищих навчальних закладів України, які представили 121 наукову роботу.

За результатами захисту наукових робіт на засіданні галузевої конкурсної комісії студент університету спеціальності. «Економіка» Андрій Ціцяла здобув І місце і був відзначений Дипломом І ступеня за наукову роботу «Стратегічний набір як вектор інтенсивного розвитку підприємства» (науковий керівник: завідувач кафедри економіки, професор Міценко Н. Г.), а студентка цієї ж групи Мирослава Кук – ІІ місце і була відзначена Дипломом ІІ ступеня за наукову роботу «Стратегія управління формуванням та ефективністю використання оборотного капіталу в умовах інтеграції та глобального ринку» (науковий керівник:  доцент кафедри економіки  Куцик В. І.).
Роботу наукових керівників також відзначено Подяками за високий професіоналізм, плідну працю, підтримку студентства в розвитку економічної науки та підготовку переможця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка підприємства».