Лауреати обласної премії

13.11.2017 13:16

10 листопада 2017 року з нагоди Всесвітнього дня науки у приміщенні Львівського Будинку вчених відбулось урочисте засідання з нагоди вручення премій обласної державної адміністрації та обласної Ради для працівників наукових установ та вищих навчальних закладів Львівської області.

Відповідно до розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації, О. М. Синютки від 01 листопада 2017 року № 1036/0/5-17 “Про обласні премії для працівників наукових установ та вищих навчальних закладів у 2017 році” Дипломом лауреата обласної  премії відомих учених і знаних фахівців на отримання премій обласної державної адміністрації та обласної ради для працівників наукових установ та вищих навчальних закладів Львівської області, відзначено доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри економіки Міценко Наталію Григорівну.
Дипломами лауреата обласної  премії молодих учених і дослідників на отримання премій обласної державної адміністрації та обласної ради для працівників наукових установ та вищих навчальних закладів Львівської області, відзначено:

  • кандидата економічних наук, доцента, доцента кафедри економіки Лупака Руслана Любомировича;
  • кандидата економічних наук, доцента, доцента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Тучковську Ірину Іванівну;
  • кандидата юридичних наук, доцента, доцента кафедри теорії держави і права Фігель Юлію Осипівну.