Лекційне заняття від практика

28.11.2017 15:32

28 листопада 2017 року в університеті проведено лекцію для студентів спеціальностей "Фінанси, банківська справа та страхування", "Облік і оподаткування", "Економіка" Hr бізнес-партнером Західної України Департаменту управління персоналом ПАТ "ОТР Банк" Софією Михайлівною Шабан, яка носила прикладний характер і відповідала сучасним вимогам організації навчального процесу із залученням практиків до проведення лекційних і практичних занять. Організатор заходу – кафедра фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу.

Відкрила лекційне заняття завідувач кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу, професор Копилюк О. І. Оксана Іванівна представила працівника банку та окреслила особливості й проблеми функціонування ПАТ "ОТР Банк", його місце на ринку банківських продуктів і послуг.
Під час лекції Софія Михайлівна висвітлила історичні аспекти створення фінансової установи, ознайомила присутніх із учасниками ОТР Group Ukraine, розповіла про сучасні напрями та переваги діяльності ПАТ"ОТР Банк" на ринку фінансових послуг. Значну увагу Софія Шабан приділила корпоративній культурі працівників, стандартам якості обслуговування у банку, принципам організації здійснення банківського бізнесу та соціальної його відповідальності.
Після завершення лекції студенти отримати відповіді на всі поставлені запитання.
На завершення Софія Шабан висловила подяку викладачам університету за фахову підготовку студентів, оскільки більшість з яких залишаються працювати у ПАТ "ОТР Банк" після проходження виробничої практики. У свою чергу, викладачі кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу подякували Софії Михайлівні за багаторічну співпрацю, яка дозволяє поєднувати навчання і практичну підготовку студентів.