Лекційне заняття від практиків

25.04.2018 12:58

24 квітня 2017 року в університеті проведено лекцію для студентів спеціальностей "Фінанси, банківська справа та страхування", "Облік і оподаткування", "Менеджмент" (освітньо-професійної програми "Управління фінансово-економічною безпекою"), "Економіка" за участю hr бізнес-партнера Західної України Департаменту управління персоналом ПАТ "ОТП Банк" Шабан Софії, регіонального менеджера корпоративного бізнесу Пришляка Вячеслава та регіонального менеджера відділу "Агрофабрика" Максимич Оксани, яка носила прикладний характер і відповідала сучасним вимогам організації навчального процесу.

Завідувач кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу, проф. О. І. Копилюк на початку лекції представила працівників банку та окреслила особливості і проблеми функціонування ПАТ "ОТП Банк" та його конкурентну позицію на ринку банківських продуктів і послуг.
Першою виступила Софія Михайлівна, яка значну увагу приділила історичним аспектам створення банківської установи, ознайомила присутніх із учасниками ОТР Group Ukraine, розповіла про сучасні напрями та переваги діяльності ПАТ "ОТП Банк" на ринку фінансових послуг.
Цікавою, інформативною та презентативною була доповідь Вячеслава Пришляка щодо особливостей кредитування корпоративних клієнтів та оцінки їх кредитоспроможності, яку студенти мали змогу провести на основі роздаткового матеріалу.
Про специфіку кредитування агробізнесу ПАТ "ОТП Банк" в сучасних умовах розповіла Оксана Максимич. Присутні мали змогу отримати відповіді на усі поставлені питання, а найактивніші студенти отримали подарунки від ПАТ "ОТП Банк".
Викладачі кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу висловили подяку представникам банку за інформативно-насичену лекцію, яка сприяє поєднанню теоретичних знань та практичного досвіду у підготовці здобувачів ступеня вищої освіти.