Лекція-бесіда від керівника фінансового відділу

10.10.2020 20:00

9 жовтня 2020 року відбулася лекція-бесіда випускниці університету зі спеціальності "Фінанси і кредит" керівника фінансового відділу Торгово-виробничої компанії "Львівхолод" (ТМ «Рукавичка») Наталії Ярославівни Папки з дисципліни "Фінанси підприємств" зі студентами освітньо-професійної програми "Фінанси, банківська справа та страхування". Зустріч відбулася на запрошення гаранта освітньої програми, доцента Ірини Романівни Чуй за сприяння доцента кафедри фінансів, кредиту та страхування Ольги Василівни Мицак.

Під час лекції практик розповіла про функції, структуру та організацію фінансової служби компанії, функціональні обов'язки та повноваження фахівців фінансового відділу, компетентності, якими повинен володіти висококваліфікований спеціаліст-фінансист.
У свою чергу, студенти цікавилися системою практичної підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня, можливостями стажування та подальшого працевлаштування.
Колектив кафедри фінансів, кредиту та страхування висловлює вдячність Наталії Ярославівні за участь у навчальному процесі та можливість поділитися практичним досвідом з питань фінансової діяльності суб'єкта бізнесу.
ТзОВ ТВК  "Львівхолод" – один з лідерів у галузі роздрібної торгівлі Західної України з більш ніж десятирічним досвідом роботи в рітейлі. За кількістю торгових точок посідає 5 місце у всеукраїнському рейтингу мереж.