Лекція фінансового консультанта міжнародної компанії OVB Allfinanz Ukraine

27.02.2020 09:05

26 лютого 2020 року в університеті відбулася лекція з дисципліни «Фінанси» на тему «Фінанси домогосподарств як складова фінансової системи держави», яку провів фінансовий консультант – провідний фахівець міжнародної компанії OVB Allfinanz Ukraine Володимир Крупка.

Лекція проведена для студентів спеціальностей: «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік та оподаткування», «Міжнародна економіка» та «Маркетинг».
У лекції висвітлені проблеми низької фінансової грамотності населення, значну увагу зосереджено на механізмах і практиках управління сімейним бюджетом та особистими фінансами, формах заощаджень та інструментах формування пасивного доходу.
Після викладеного матеріалу студенти мали змогу задати питання та взяти участь в обговоренні сучасних проблем у сфері управління персональними фінансами.

Для відома:

Компанія OVB Allfinanz є провідним фінансовим посередником у Європі та лідером з надання фінансових послуг для населення. В Україні надає високоякісний комплекс послуг з фінансового консалтингу, орієнтованого на індивідуальні потреби, побажання та цілі клієнтів, а також пропонує продукти надійних та потужних у фінансовому плані компаній.