Лекція-практикум від стейкхолдера

02.12.2021 10:52

1 грудня 2021 року на запрошення доцента кафедри фінансів, економічної безпеки, банківської справи та страхового бізнесу Мединської Т. В., у рамках вивчення навчальної дисципліни «Податкова система», старшим державним інспектором Львівського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПСУ у Львівській області Ярославом Трумко проведено гостьову лекцію-практикум для здобувачів вищої освіти ОПП «Фіскальне та митне адміністрування» в режимі Zoom-конференції.

Лекція присвячена порядку заповнення декларації з ПДВ, особливостям формування податкового зобов’язання та податкового кредиту, практичним аспектам декларування у 2021 році, здійснення контролю за додержанням податкового законодавства, електронного адміністрування ПДВ в умовах цифровізації органів ДПС України.
Поданий матеріал є корисним для вивчення дисципліни «Податкова система» і низки пов’язаних з нею дисциплін та сприятиме формуванню у здобувачів вищої освіти необхідних навичок та вмінь, що передбачені ОПП «Фіскальне та митне адміністрування».
Щиро дякуємо Ярославу Трумко за цікаву та змістовну лекцію-практикум від стейкхолдера.