Лекція від практика з дисципліни "Податкова система"

25.05.2018 11:59

25 травня 2018 року в університеті відбулася лекція з дисципліни "Податкова система" на тему "Роль великих платників податків у формуванні податкових надходжень до бюджету України", яку провів начальник відділу погашення боргу Львівського управління Офісу великих платників податків ДФС Понятівський Ігор Сергійович. Організатор заходу – доцент кафедри фінансів, кредиту та страхування Т.В. Мединська.

Лекція була проведена для студентів спеціальностей: «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік та оподаткування» та активних членів студентського наукового гуртка «Фінанси, безпека, банківський та страховий бізнес».
У лекції було висвітлено: основні законодавчі вимоги до діяльності великих платників податків в Україні, податкові надходження великих платників податків до бюджету України за 2016-2017 рр., аналіз контрольно-перевірочних робіт підрозділами аудиту, проблеми відшкодування ПДВ тощо.
Після викладеного матеріалу студенти мали змогу задавати питання та брати участь в обговоренні сучасних проблем у сфері оподаткування.
На завершення лекції завідувач кафедри фінансів, кредиту та страхування, професор С.В. Черкасова подякувала І. С. Понятівському за змістовну та цікаву лекцію і наголосила на необхідності продовження подібних заходів в майбутньому.