Майстер-клас «РУМУНСЬКА КУХНЯ»

03.11.2014 11:31

Кафедра харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу спільно з Західною Шеф Групою поварів (WEST CHEF GROUP) провели 28.10.2014 майстер-клас румунської кухні.

На заході були присутні викладацький колектив кафедри, студенти бакалаври і магістри спеціальності «Готельна і ресторанна справа».

Майстер-клас проводив відомий шеф-кухар із Румунії Patrich iFlorin, який зумів захопити всіх присутніх майстерністю приготування фірмових страв своєї Батьківщини. 

На майстер-класі було приготовано «Гусячі медальйони з вишневим кулі», «Салат з гравлаксом», соуси та заправки до цих страв за румунськими рецептурами. А також присутні мали можливість дізнатися про смаки і традиції румунської кухні, приготування таких національних страв як «Чорба», «Мамалига», «Плечинта» та ін.

Усі охочі мали можливість відчути дух Румунії на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу у стінах рідної академії!

Фотогалерея:

DSC 2824
  • DSC 2824
DSC 2820
  • DSC 2820
DSC 2842
  • DSC 2842
DSC 2826
  • DSC 2826
DSC 2841
  • DSC 2841
Відображено зображень з 1 по 5 із 5