Стань донором – ВРЯТУЙ ЖИТТЯ!!!
Майстер-клас «РУМУНСЬКА КУХНЯ»
Кафедра харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу спільно з Західною Шеф Групою поварів (WEST CHEF GROUP) провели 28.10.2014 майстер-клас румунської кухні.
На заході були присутні викладацький колектив кафедри, студенти бакалаври і магістри спеціальності «Готельна і ресторанна справа».
Майстер-клас проводив відомий шеф-кухар із Румунії Patrich iFlorin, який зумів захопити всіх присутніх майстерністю приготування фірмових страв своєї Батьківщини.
На майстер-класі було приготовано «Гусячі медальйони з вишневим кулі», «Салат з гравлаксом», соуси та заправки до цих страв за румунськими рецептурами. А також присутні мали можливість дізнатися про смаки і традиції румунської кухні, приготування таких національних страв як «Чорба», «Мамалига», «Плечинта» та ін.
Усі охочі мали можливість відчути дух Румунії на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу у стінах рідної академії!
Фотогалерея: