Майстер-клас з виготовлення кондитерської продукції

05.10.2019 09:31

4 жовтня 2019 року у приміщенні студентського кафе університету було презентовано доброчинний проект “Солодка майстерня” – майстер-клас з ручного виготовлення (handmade) екологічно чистої кондитерської продукції.

Захід, у якому взяло участь понад 30 студентів, викладачів та співробітників ЛТЕУ відбувся за сприяння ректорату університету та з активною організаційною допомогою студради (О. Бойко, Г. Надь, П. Моляка, М. Юрчук).
Проект “Солодка майстерня” для молоді м. Львова реалізовується громадськими організаціями: “Моє Закарпаття” (м. Ужгород) та “Рій” (м. Винники, Давидівська ОТГ) під патронатом ГО “Зонта Клуб Львів” за фінансової підтримки міжнародної жіночої організації “Zonta International” з нагоди 100-річчя з дня її заснування.
Головна мета проекту – активне залучення жінок і дівчат до ведення власної підприємницької діяльності; практичне забезпечення їх бізнес-освіти; сприяння розвитку підприємницького потенціалу молоді; підтримка інноваційної діяльності та поширення практик соціального підприємництва; популяризація соціального підприємництва в Україні та залучення молоді до вирішення соціальних проблем шляхом створення і ведення власного бізнесу.
Безпосередня реалізація проекту в ЛТЕУ полягала у проведенні майстер-класу з популярної у сучасній Європі технології ручного виготовлення (handmade) екологічно чистої і безпечної кондитерської продукції – так званої “фітнес-лінії” батончиків, цукерок та інших видів виробів. Учасники майстер-класу дізналися рецепти виготовлення смачних та корисних солодощів, а потім під керівництвом досвідчених майстрів з ГО “Моє Закарпаття” (м. Ужгород) власними руками виготовили цілий асортиментний ряду виробів, які по закінченню майстер-класу “успішно” дегустували усім колективом.
Присутні на заході отримали багато корисної бізнес-інформації, максимум позитивних емоцій та набули корисних практичних навичок.