Міжкафедральний науковий семінар

20.04.2018 09:31

19 квітня 2018 року на кафедрі підприємництва, торгівлі та логістики відбувся міжкафедральний семінар з обговорення дисертаційної роботи на тему "Засади розвитку реінжинірингу бізнес-процесів підприємств оптової торгівлі" аспірантки кафедри Олексин Соломії Мирославівни (науковий керівник: д.е.н., професор кафедри ПТЛ Міщук І. П.). Голова наукового семінару – завідувач кафедри підприємництва, торгівлі та логістики, професор Апопій В. В.

Із доповіддю про основні результати дисертаційного дослідження виступила Олексин С. М., яка розкрила актуальність теми дисертації, сформулювала мету та обґрунтувала напрями дослідження, охарактеризувала  найбільш вагомі наукові та практичні результати дослідження, котрі  виносяться на захист, а також відповіла на запитання учасників семінару.
З оцінкою дисертаційної роботи виступили рецензенти: професор кафедри менеджменту Скрипко Т. О.; доцент кафедри економіки Заярна Н. М. та доцент кафедри підприємництва, торгівлі та логістики Шиндировський І. М. Наукову зрілість Олексин С. М. охарактеризував науковий керівник – професор кафедри ПТЛ, д.е.н. Міщук І. П.
В обговоренні дисертації активну участь взяли: проректор з наукової роботи університету, професор Семак Б. Б.; завідувач кафедри маркетингу, професор Дайновський Ю. А., завідувач кафедри економіки, професор Міценко Н. Г.; завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, професор Мізюк Б. М.; професор кафедри менеджменту Скрипко Т. О.; доцент кафедри менеджменту Коцупей В. М., доцент кафедри економіки підприємства Заярна Н. М., доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Мельник І. М. та доцент кафедри підприємництва, торгівлі та логістики Осінська О. Б.
Учасниками семінару було вказано на переваги й окремі дискусійні положення дисертаційного дослідження та одноголосно рекомендовано дисертаційну роботу на тему "Засади розвитку реінжинірингу бізнес-процесів підприємств оптової торгівлі" Олексин С. М. до представлення до захисту на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).