Міжнародна наукова співпраця кооперативних закладів освіти

22.10.2020 10:44

20-21 жовтня 2020 року Мережевим університетом «Кооперація» на базі Білоруського торгово-економічного університету споживчої кооперації проводилася міжнародна інтернет-конференція «IV Писаренковские чтения «Эффективность сферы товарного обращения и труда».

Співзасновниками Мережевого університету «Кооперація», окрім нашого університету, є Білоруський торгово-економічний університет споживчої кооперації, Карагандинський економічний університет (Казахстан), Кооперативно-торговий університет Молдови, Полтавський університет економіки та торгівлі (Україна), Таджицький державний університет комерції, Російський університет кооперації, Сибірський університет споживчої кооперації (Росія) та Бєлгородський університет кооперації, економіки і права (Росія).
На відкритті конференції з вітальним словом до учасників звернувся ректор університету, професор П. О. Куцик, який подякував колегам з БТЕУ за ефективну організацію, а членам консорціуму – за плідну наукову та ділову співпрацю і побажав усім подальших наукових досягнень, творчих здобутків та здоров’я.
На пленарному засіданні 20 жовтня із доповіддю «Использование приёмов мерчендайзинга для повышения эффективности интернет-магазина» виступила доцент кафедри підприємництва, торгівлі та логістики університету О. І. Шалева
Загалом на цьому науковому заході результати своїх досліджень представили майже 80 науковців із вищеперелічених закладів освіти.
За матеріалами інтернет-конференції видано збірник наукових статей та тез.