Міжнародна науково-практична конференція на тему “Стратегічні пріоритети розвитку внутрішньої торгівлі України на інноваційних засадах”.

02.11.2017 16:09

02 листопада 2017 року в актовій залі Університету відбулася Міжнародна науково-практична конференція на тему “Стратегічні пріоритети розвитку внутрішньої торгівлі України на інноваційних засадах”. Організаторами заходу виступили: Укркоопспілка, Львівський торговельно-економічний університет, Київський національний торговельно-економічний університет, Полтавський університет економіки і торгівлі, Харківський державний університет харчування і торгівлі, ДУ Інститут економіки та прогнозування НАН України, Національний інститут стратегічних досліджень (Регіональний філіал у м. Львові), Вроцлавський економічний університет, Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут, Вінницький кооперативний інститут, Білоруський торгово-економічний університет споживчої кооперації, Кооперативно-торговий університет Молдови, Національна торговельна мережа “Епіцентр К”, Товариство з обмеженою відповідальністю “Ринок сільсько-господарської продукції “Шувар”, Товариство з обмеженою відповідальністю Торгівельно-виробнича компанія “Львівхолод”, Товариство з обмеженою відповідальністю “Хліб-Трейд”. Слід відзначити, що конференція проходила за сприяння Львівської обласної державної адміністрації, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерство освіти і науки України.

Участь у роботі конференції взяли: голова та члени правління Укркоопспілки, члени правлінь облспоживспілок, керівники та представники великих вітчизняних торговельних компаній, ректори та представники вітчизняних і зарубіжних вузів, представники науково-дослідних установ НАН України та професорсько-викладацький колектив, аспіранти і студенти університету.

Відкрив науковий форум вітальним словом Голова правління Укркоопспілки Ілля Гороховський. Він наголосив на важливості розвитку внутрішньої торгівлі як важливої галузі народного господарства та звернув увагу присутніх на ролі споживчої кооперації у цьому процесі. Із вітальним словом до учасників конференції також звернувся перший заступник Голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський. У своєму виступі він наголосив на соціальній ролі вітчизняної торгівлі у сфері забезпечення добробуту громадян України та Львівської області зокрема. Ректор Університету Петро Куцик у своєму вітальному слові звернув увагу учасників та гостей конференції на важливості підготовки висококваліфікованих кадрів для системи вітчизняної торгівлі і  необхідності адаптації навчального процесу до реальних вимог працедавців, що займаються гуртовим та роздрібним продажем товарів.

У рамках конференції відбулися три пленарні засідання: "Науково-теоретичні та прикладні засади розвитку внутрішньої торгівлі України", "Практика функціонування та інноваційного розвитку підприємств торгівлі України" та "Досвід розвитку національних торговельних систем". На наступний день учасники конференції продовжили роботу у секціях. За матеріалами конференції був опублікований збірник до якого було подано 273 тези.

Программа міжнародної науково-практичної конференції "Стратегічні пріоритети розвитку внутрішньої торгівлі України на інноваційних засадах" Детальніше .PDF

Матеріали міжнародної науково-практичної конференції "Стратегічні пріоритети розвитку внутрішньої торгівлі України на інноваційних засадах" Детальніше .PDF

Рекомендації Міжнародної науково-практичної конференції “Стратегічні пріоритети розвитку внутрішньої торгівлі України на інноваційних засадах” Детальніше .PDF

ФОТОГАЛЕРЕЯ