Міжнародне стажування у Республіці Чехія

24.11.2017 10:16

20-24 листопада 2017 року доцент кафедри фінансів, кредиту та страхування Чуй Ірина взяла участь у програмі академічної мобільності для викладачів університету в межах проекту ERASMUS+ staff mobility for teaching and training та угоди про співпрацю з університетом міста Пардубіце (Республіка Чехія).

У межах програми стажування доцент І.Р. Чуй для студентів факультету економіки та адміністрування прочитала лекції «The conceptualization of the financial systems: the resource, institutional, mediation and functional approaches», «The financial system structuring by various signs of clustering». Лекції викликали жвавий інтерес у студентів. Окрім цього, завдяки програмі було досліджено особливості навчального процесу в іноземному виші, організації дозвілля та умови проживання.
Знайшовся час і для зустрічей зі студентами Інституту економіки та фінансів, які на конкурсній основі здобули стипендію для навчання в університеті Пардубіце за програмою «Erasmus+ КА1 – Міжнародна Кредитна Мобільність».