Міжнародний товариський матч з футзалу

29.11.2018 09:26

28 листопада 2018 року у спортивному комплексі університету за активної підтримки керівництва ПФК “Карпати” відбулася зустріч з учнями СДЮСШ “Карпати” 2001-2004 року народження та їхніми гостями – юними спортсменками з Литви.

Учасниками заходу були учениці СДЮСШ “Карпати” (секція футболу) двох вікових категорій (2001-2002 і 2003-2004 р.н.), а також їхні гості – футболістки FC “VILKIJA” – чемпіонки Литви 2017-2018 рр. (головний тренер: уродженець м. Львова О. Федорчак).
В межах акції відбулася бесіда з в.о. головного тренера ПФК “Карпати” О. Бойчишиним та директором СДЮСШ “Карпати” І. Савицьким із завідувачем кафедри фізичного виховання і спорту, доцентом І. Блащаком, під час якої гості були детально проінформовані про можливості та умови співпраці щодо подальшого навчання “випускників-карпатівців” в університеті.
Після цього, у головній залі спортивного комплексу у дружньому, але безкомпромісному дусі, відбулися два міжнародні товариські матчі з жіночого футзалу: ПФК “Карпати” (Львів, Україна) – FC “VILKIJA” (Вілкія, Литва), переможцями у яких стали і львів’янки (старша вікова категорія), і наші гості (молодша).
Після закінчення футзальних матчів, завідувач кафедри фізичного виховання і спорту, доцент І. Блащак і помічник ректора університету з організаційної роботи, доцент О. Шумський, детально ознайомили учениць СДЮСШ “Карпати” з правилами вступу, особливостями прийому документів, переліком спеціальностей, умовами навчаннями в університеті, а також – можливостями і перспективами продовження заняттями спортом у одному з найстаріших торговельно-економічних закладів України та Центральної і Східної Європи.