Нагороду Міністерства освіти Франції вручено викладачу університету

12.04.2018 09:41

З нагоди відкриття Французької весни у Львові посол Франції в Україні Ізабель Дюмон вручила викладачу кафедри іноземних мов університету Наталії Демчук нагороду Міністерства освіти Франції за заслуги в галузі освіти та науки.

Орден Академічних пальм – відзнака професійних якостей, яка засвідчує вдячність Франції за внесок у розвиток мови та культури Франції – вручена викладачеві французької мови, доценту кафедри іноземних мов Львівського торговельно-економічного університету.
Наталія Демчук є одним із засновників громадської організації «Альянс Франсез» м. Львова та є чинним президентом цієї організації від моменту заснування у 2002 році. Саме завдяки її наполегливості, вмотивованості, вмінню організувати роботу в команді, вмінню переконувати та налагоджувати контакти зі слухачами, партнерами, спонсорами, представниками ділових та мистецьких кіл України, Франції та інших країн, Альянс Франсез перетворився з ініціативного комітету в поважну організацію, відому не лише у Львові, а й за кордоном.