Найкращий оратор юридичного факультету

09.10.2020 19:56

8 жовтня 2020 року з нагоди святкування Дня юриста, на юридичному факультеті відбувся щорічний конкурс на найкращого оратора 2020 року серед студентів спеціальності «Право».

На заході працювало журі у складі: перший проректор, професор М.Ю. Барна, психологиня університету І. Маєвська та випускниця юридичного факультету М.  Стояновська
На конкурсі студенти виступили з номерами: Шипіцина Вероніка та Попко Надія «Виступ Барбари Джордан перед юридичним комітетом про імпічмент президента Ніксона»; Тхір Святослав «Промова Авраама Лінкольна»; Литвиненко Володимир «Зверення Вілла Сміта до аудиторії студентів з промовою «Страх – це брехня!»; Потоцька Юлія  «Інавгураційна промова Джона Кеннеді»; Бондаренко Андрій  «Судова промова адвоката Булінського на захист П.А. Польського (1954 р.)»; Вшивців Ігор «Промова Патріка Пірса «Поневолені ніколи не знатимуть миру»; Білоножко Валентин «Звернення Марка Цукерберга до випускників Гарварду».
Слід відзначити, що всі виступи були цікаві та захоплюючі, глядачі разом в конкурсантами пережи кожну промову та переносились час проголошення доповідей.
За результатами конкурсу, журі відзначило кожного конкурсанта та найбільше всіх вразила промова Юлі Потоцької, яка не просто виголосила інавгураційну промову Джона Кеннеді, але і особисто її пережила.
Всі учасники отримали пам’ятні призи, а переможниця – безкоштовну участь у тренінгу в Школі ораторської майстерності «АГРУС – практика слова».