Наука відкриває кордони

23.04.2017 15:05

20-22 квітня 2017 року доцент кафедри маркетингу Львівського торговельно-економічного університету, к.е.н. Інна Бойчук взяла участь в Міжнародній науково-практичній конференції на тему «Rzemiosło – przyszłość, teraźniejszość, przeszłość. 70 rocznica nadania sztandaru opolskiemu cechowi rzemieślniczemu», яка була організована факультетом економіки і менеджменту Політехнічного університету спільно з Гільдією ремесел і підприємництва та Асоціацією роботодавців міста Ополе (Польща), яке в цьому році святкує 800 років із часу свого заснування.

Тематика конференції зосереджувала увагу на проблемах, пов'язаних із практичною діяльністю бізнес-гільдій, палат ремесел, цехових організацій і промислових майстрів. Захід дав можливість представити активність і продуктивність середнього та малого бізнесу регіону в історичній перспективі, її сучасний стан і майбутнє в Польщі та в інших країнах Європи.

Пропоновані доповіді охоплювали широке коло практичних питань, у тому числі маркетингового спрямування. За підсумками роботи цього заходу від імені організаційно-наукового комітету конференції доцент І. В. Бойчук отримала сертифікат учасника.