Наукове обговорення актуальних проблем економіки і торгівлі

12.05.2017 13:36

11 травня 2017 року в актовій залі відбулося пленарне засідання щорічної наукової конференції професорсько-викладацького складу та аспірантів університету на тему: “Актуальні проблеми економіки і торгівлі в сучасних умовах євроінтеграції”.

Відкрив пленарне засідання ректор університету, професор П. О. Куцик, який привітав учасників конференції та закликав до наукової дискусії з актуальних проблем вітчизняної економіки у сучасних непростих умовах її розвитку та інтеграції до співтовариства європейських країн.
Проректор з наукової роботи, професор Б. Б. Семак урочисто зачитав наказ ректора університету про відзначення почесними грамотами та грамотами учасників Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, Всеукраїнського конкурсу студентських дипломних робіт, Всеукраїнської студентської олімпіади та студентів, які брали  найбільш активну участь у науковій роботі, зокрема: О. І. Будай, О. І. Ганущак, Н. В. Гончарук, В. В. Данилюк, В. В. Єлісєєва, Б. В. Здрок, О. З. Ільницьку, Е. В. Кочурку, Ю. І. Лабор, А. В. Медвідь, Л. П. Назар, А. Е. Новік, Я. Р. Томашук, А. С. Ціцяла, Н. С. Ціцяла,Х. Б. Цінцірук, Е. В. Якубич.
За визначні наукові досягнення та за наукове керівництво студентами нагороджено почесними грамотами та грамотами таких науково-педагогічних працівників університету: В. В. Апопія, Н. Р. Балук, Г. І. Башнянина,Т. Г. Васильціва, Т. А. Городню, М. І. Голинську, С. О. Граб, Н. М. Заярну, В. І. Куцик, О. С. Котуху, А. М. Кострубу, О. І. Ковтуна, Р. Л. Лупака, З. Я. Макогін, Л. Г. Медвідь, І. М. Мельник, Б. М. Мізюка, І. П. Міщука, О. В. Сосніну, Б. В. Стецик, М. М. Чех, С. В. Черкасову, О. І. Шалеву, Б. М. Шевчика  та ін.
На пленарному засіданні заслухано наукові доповіді  професора Б. Б. Семака на тему “Сучасний стан та проблеми наукової діяльності в Україні”; професора В. В. Апопія на тему “Державна політика розвитку підприємництва в сфері внутрішньої торгівлі”;  професора І. П. Міщука на тему “Науково-теоретичні засади формування систем логістики підприємств торгівлі”; професора С. В. Черкасову на тему “Залучення населення до механізмів колективних інвестицій в Україні” та доцента І. В. Донцову на тему “Горіх волоський як цінна продовольча та промислова сировина”.
Учасники пленарного засідання взяли активну участь в обговорені заслуханих доповідей. Загалом для участі в конференції було подано понад 200 тез.
Після завершення університетського пленарного засідання учасники конференції продовжили свою роботу на пленарних засіданнях в Інституті економіки та фінансів та на факультетах університету, а 12 травня 2017 року робота конференції відбувалась на рівні кафедральних та міжкафедральних секцій.