Наукове обговорення актуальних проблем та перспектив розвитку України в галузі управління та адміністрування

24.10.2020 09:03

23 жовтня 2020 року на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі за участі Львівського торговельно-економічного університету відбулася ІІ міжнародна науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених на тему "Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді".

Співорганізатором наукового форуму від імені університету виступила кафедра фінансів, кредиту та страхування в особі доцента Т.В. Мединської. Від університету у конференції взяли участь здобувачі вищої освіти спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" ОПП "Фіскальне та митне адміністрування", ОПП "Фінанси, банківська справа та страхування".
Учасниками заходу розглянуто: проблеми методології та практики обліку, аудиту, оподаткування, маркетингу та менеджменту підприємницької діяльності; перспективи застосування сучасних інформаційних систем управління підприємствами; напрями удосконалення фінансових механізмів збалансованого розвитку України в умовах глобалізаційних викликів інформаційної економіки.
Слід відзначити, що на конференції свої наукові доробки представлено науковцями з таких міжнародних установ: "БІП-Інститут правознавства" (Республіка Білорусь); Вентспілського університетського коледжу (Латвія); Університету фінансів, бізнесу та підприємництва (Республіка Болгарія); Університету Жиліни (Словацька Республіка); Клайпедського університету прикладних наук (Литва).