Наукове обговорення екології та альтернативних джерел енергії

15.12.2017 16:05

15 грудня 2017 року на кафедрі природничих наук та захисту навколишнього середовища відбулася міжвузівська студентська науково-практична конференція на тему «Екологія та альтернативні джерела енергії».

Конференція присвячена проблемам екології, енергоефективності, експлуатації об’єктів енергетики, зокрема: шляхи скорочення споживання природного газу та заміщення його іншими видами палива в комунальній теплоенергетиці; сучасні екологічно чисті та енергозберігаючі технології спалювання палив; екологічно чисті продукти харчування; екологічні проблеми енергетики; радіоекологія; процеси поводження з твердими побутовими відходами.
Жваву наукову дискусію викликали доповіді: студента спеціальності «Туризм»  Д. Ковязіна на тему «Екологічна ситуація в Маріуполі», у якій йшлося про вплив військових дій на екологію регіону та здоров’я населення; студентки спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища»  Ужели Ю. на тему «Альтернативні джерела енергії» та студентки спеціальності Демчинської Т. на тему «Екологічно чисті продукти харчування».