Наукові досягнення обліковців

16.05.2016 14:25

11-13 травня 2016 року на базі Тернопільського національного економічного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Облік і аудит” серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації.

В олімпіаді взяли участь студенти з 73 провідних вищих навчальних закладів України (133 учасники). Слід відзначити, що Львівський торговельно-економічний університет представляли студенти Евеліна Якубич та Оксана Будай.

Під час проведення олімпіади учасники розв’язували письмові практичні та тестові завдання, що охоплювали дисципліни: „Фінансовий облік”, „Управлінський облік”, „Аналіз господарської діяльності ”, „Аудит”. Тестові завдання виконувалися студентами у залі електронних ресурсів з використанням програми для комп’ютерного тестування MyTest.

За результатами конкурсу Евеліна Якубич отримала ІІІ місце та нагороджена Дипломом ІІІ ступеня (науковий керівник: професор П. О. Куцик). Також переможцям були вручені цінні подарунки від університету та спонсорів – Всеукраїнської професійної газети “Все про бухгалтерський облік”, редакції бухгалтерського сервісу “Дебет-Кредит”, міжнародної консалтингово-аудиторської фірми KPMG та інших.

Усі учасники отримали сертифікати, що засвідчують про участь у ІІ-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Облік і аудит”.