Науковий погляд на інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг

05.12.2019 18:39

5 грудня 2019 року в університеті на базі факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування організовано VІІ міжнародну науково-практичну конференцію на тему «Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг», в якій прийняли участь представники 17 закладів освіти і науки.

Учасниками конференції були 15 докторів наук і професорів, 38 кандидатів наук і доцентів, викладачі, аспіранти, студенти освітніх ступенів бакалавр та магістр, які представили 78 тез доповідей за напрямками: товарознавство: управління якістю та безпечністю товарів і послуг; вплив сировинних ресурсів і технологій на формування якості та безпечності товарів; інноваційні технології виробництва та тенденції асортименту товарів; технологія та якість продукції ресторанного господарства; експертна діяльність у здійсненні митних формальностей; інноваційний менеджмент організацій: проблеми та перспективи розвитку; актуальні проблеми та перспективи розвитку індустрії гостинності; сучасні технології торгівлі і підприємництва.
На основі теоретичних та експериментальних досліджень учасники конференції запропонували інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг.