Науковий погляд на проблеми і перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю

20.04.2018 12:21

19 квітня 2018 року в університеті відбулася XIІI Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених на тему “Бухгалтерський облік, аналіз і контроль: стан, проблеми та перспективи розвитку”.   Організатори заходу – Інститут модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України, Львівський торговельно-економічний університет, Національна академія статистики, обліку та аудиту, Житомирський державний технологічний університет та Одеський національний економічний університет.

Відкрив науковий форум ректор університету, професор П.О. Куцик. У вітальному слові Петро Олексійович закликав учасників конференції до активного наукового обговорення проблемних аспектів обліку, оподаткування, аналізу та контролю діяльності суб’єктів підприємництва. З вітальними словами виступили: проректор з наукової роботи, професор Б.Б. Семак, директор Інституту економіки та фінансів, доцент Т.О. Герасименко, завідувач кафедри аудиту, аналізу та оподаткування, професор К.І. Редченко, завідувач кафедри бухгалтерського обліку, професор В.І. Бачинський, а також регіональний представник редакції газети “Все про бухгалтерський облік” Т.Б.Горбунова.

Робота конференції проходила за такими тематичними напрямами: проблеми теорії іпрактики бухгалтерського обліку в умовах інтеграційних процесів; теорія, методика та організація економічного аналізу в умовах глобалізації; стан і напрями розвитку контролю в умовах інтеграції національної економіки; проблеми теорії та практики оподаткування.

За результатами роботи конференції учасникам вручено Грамоти університету, а регіональний представник редакції газети “Все про бухгалтерський облік” Т.Б. Горбунова нагородила студентів пам’ятними призами.

Слід відзначити, що XІІI Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених включена до Переліку проведення міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференцій здобувачів вищої освіти і молодих учених за пропозиціями від закладів вищої освіти України у 2018 році за № 118 (Лист МОН України від 19.10.2017 №1/9-559).

Матеріали конференції тут