Навчальна екскурсія у ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

17.04.2018 14:00

16 квітня 2018 року студенти університету спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» і активні-члени студентського наукового гуртка (СНГ) «Фінанси, безпека, банківський та страховий бізнес» відвідали відділення Західного ГРУ ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" (м. Львів вул. Личаківська, 8), де ознайомилися з особливостями його діяльності.   Організатори екскурсії – завідувач кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу, проф. Копилюк О. І. та викладачі кафедри доц. Рущишин Н. М., доц. Музичка О. М. та доц. Костак З. Р.

В межах заходу керівник відділення Л. М. Драгула та керівник напряму HR Т. С. Дучак ознайомили присутніх з історією створення ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК", його організаційною структурою та конкурентною позицією на ринку банківських продуктів та послуг.
Значну увагу Тетяна Степанівна приділила питанням організації проходження онлайн-практики, яка спрямована на краще засвоєння і поглиблення теоретичних знань студентів. Наголосила, що за результатами успішного завершення практики кожен студент має можливість працевлаштування у ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК".
Студенти мали змогу ознайомитися з основними операціями ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК", новітніми послугами та продуктами у сфері корпоративного обслуговування.  Крім того, цікавою була інформація про організацію безпеки у роботі банку в системі Інтернет-банкінг. Тетяна Степанівна наголосила на використанні надійних засобів захисту, які повністю виключають можливість несанкціонованого доступу до рахунків клієнтів, надійний захист інформації, збереження банківської та комерційної таємниці.
Присутні мали можливість побачити та відчути мікроклімат у відділі із обслуговування VIP-клієнтів банку, а також задати низку питань щодо специфіки депозитного обслуговування, кредитування корпоративних клієнтів у ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК".
На завершення зустрічі керуюча відділенням запросила студентів університету стати частиною професійної команди ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" з можливістю кар’єрного зростання. Наголосила, що у банку постійно з’являються різноманітні вакансії, які можуть зацікавити як студентів-початківців, які тільки починають свою кар’єру, так і досвідчених спеціалістів. На згадку про зустріч Тетяна Степанівна вручила сертифікат «Знайомство з професіями ПриватБанку».
На завершення, викладачі та студенти подякували за можливість ознайомлення з операціями відділення ЗГРУ ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" керівнику і усім працівникам та побажали їм фінансового процвітання на вітчизняному ринку банківських послуг.