Наступна:
ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ЛТЕУ
ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ЛТЕУ
Попередня:
Сучасні досягнення харчової науки
Сучасні досягнення харчової науки
Навчальна екскурсія у ресторацію «Андерсен»
16 травня 2018 року студенти факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у супроводі куратора, старшого викладача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Полотай Б.Я. відвідали ресторацію «Андерсен».
Шеф-кухар закладу ознайомив студентів із організацією роботи кухні, розповів про обладнання, меню, оригінальні страви. В свою чергу адміністратор розповіла студентам про інтер’єр і провела екскурсію по залах ресторації.