Навчання на базі кафе “Ед Салада”

06.11.2019 09:46

6 листопада 2019 року в межах програми впровадження елементів дуальної освіти в освітній процес, для студентів спеціальності “Харчові технології”, проведено виїзне заняття з дисципліни “Організація ресторанного господарства” доцентом кафедри харчових технологій Палько Н. С.

Мета занняття - ознайомлення та вивчення на базі кафе “Ед Салада” (м. Львів, вул. Угорська, 12) особливостей складання меню з вільним вибором страв для закладів ресторанного господарства різних типів.
Шеф-кухар закладу Юсіф Мухаммед цікаво та фахово розповів студентам про структуру підприємства, його матерільно-технічне оснащення, джерела постачання і організацію приймання продуктів, познайомив із працівниками. Більш детально він презентував меню кафе, наголосивши на принципах його складання та оформлення, охарактеризував більшість страв із асортиментного переліку, які викликали зацікавленість у студентів.
За результатами проведеного заняття студенти набули навиків у складанні меню з вільним вибором страв для кафе і ресторанів та отримали можливість розширення професійних компетентностей.