Нова плеяда висококваліфікованих фахівців

27.06.2020 17:30

26 червня 2020 року в університеті завершився навчальний рік, за результатами якого дипломованими фахівцями першого (бакалаврського) рівня стали 696 студентів, з них 111 отримали дипломи з відзнакою.

У зв’язку з карантинними заходами, урочистостей з нагоди випуску бакалаврів в університеті не відбулося. Проте, представники ректорату та студентського самоврядування привітали цьогорічних випускників за допомогою відеоролика.
Ректор університету, професор П.О. Куцик щиросердечно привітав дипломованих бакалаврів із закінченням університету та побажав впевнено крокувати по життєвій дорозі  та успішно втілювати в життя всі задуми та мрії. Також, Петро Олексійович побажав знайти свою улюблену справу, успішно займатися нею та отримувати високу додану вартість.
З вітальним словом до випускників виступили: директор Інституту економіки та фінансів, доцент Т.О. Герасименко, декан факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування, доцент В.В. Гаврилишин, декан факультету міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій, професор Ю.В. Полякова та декан юридичного факультету, професор О.С. Котуха.
Слід відзначити, що до вітань долучилися представники студентського самоврядування університету.
Також з вітаннями-побажаннями виступили випускники: Анастасія Кельман та Артем Максимів (факультет міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій), Олена Стецюк (факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування), Діана Тимків (Інститут економіки та фінансів) та Ірина Думич (юридичний факультет).