Нова плеяда висококваліфікованих магістрів

27.02.2021 15:01

26 лютого 2021 року в актовій залі університету відбулися урочистості з нагоди випуску 133 магістрів з 11-ти спеціальностей денної та заочної форм навчання.

Святкування розпочалося з благословення молодих фахівців та всіх присутніх капеланом університету, отцем Романом.
Після виступу священика, з вітальним і напутнім словом до випускників звернувся ректор університету, професор П. О. Куцик. Під час виступу Петро Олексійович висловив впевненість у перспективності обраних ними спеціальностей в сучасних умовах функціонування національної економіки, а також побажав здійснення професійних задумів, реалізації творчих планів, кар’єрного сходження, миру достатку та сімейного благополуччя.
Від імені молодших колег вітання «винуватцям свята» прозвучало від голови Студентської ради університету Святослава Калиновича.
До оголошення наказу про випуск магістрів запрошуються: декан факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування, доцент В.В. Гаврилишин, декан факультету міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій, професор Ю.В. Полякова, декан юридичного факультету, професор О.С. Котуха і директор Інституту економіки та фінансів, доцент Т.О. Герасименко. Також виступаючі привітали своїх студентів з успішним захистом кваліфікаційних магістерських робіт, побажали їм творчої фахової наснаги та перспектив у кар’єрному зростанні.
Під час зачитування наказу ректором університету було вручено дип¬ломи з відзнакою 26 випускникам, а також оголошено Подяки за активну участь у навчальній, науковій та громадській роботі.
Від імені випускників зі словами радості та щирої подяки до керівництва вишу, викладачів, батьків та колег звернулася випускниця факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування Галина Новицька.
Святковим музичним дарунком випускникам стали вокально-музичні композиції у виконанні студентів університету: Аліни Лещенко (“Мир над Україною”), Інни Москаленко (“Галочки”) та Ірини Матейко (“Місяць на небі” і “Вишиванка”).
Слід відзначити, що завершилося свято у кращих традиціях  сучасного європейського студентства – спільним святковим фотографуванням з викладачами, батьками та друзями й урочистим підкиданням магістерських головних уборів.