Нові можливості в отриманні подвійного диплому

16.11.2018 09:25

16 листопада 2018 року в університет завітали представники університету Ліон 2, м. Ліон (Франція) у складі професора університету, викладача дисципліни «Туризм та культурна спадщина» Фредеріка Ламансьї та докторантки, координатора французько-української магістерської програми цього ж університету та Харківського національного економічного університету імені Кузнеця Наталії Мороз.

На зустрічі з ректором університету, професором П.О. Куциком представники з Франції обговорили можливості запровадження в університеті магістерської програми «Туризм. Культура. Культурна спадщина», метою якої є отримання студентами університету подвійного диплому.
Також, представники з Франції провели презентацію магістерської програми студентам факультетів ТУСО та МЕВтаІТ.

Для відома
Дана програма розрахована на студентів зі знанням французької мови (рівня В1), адже в межах її реалізації передбачено навчання у 4-му семестрі протягом 1,5 місяця та 5-ти місячне стажування в м. Ліон.
Витрати на навчання у Франції покриваються європейськими стипендіями.
Дана Програма ставить за мету, по-перше, посилити інтерес до вивчення французької, по-друге, її буде спрямовано на дослідження культурного потенціалу Львова та регіону та «валоризацію» (оцінювання) культурної спадщини Львова як цікавого туристичного напрямку з цінним архітектурно-мистецьким базисом.