Обговорення актуальних питань обліку, оподаткування, аналізу та контролю

28.04.2017 09:13

27-28 квітня 2017 року в університеті відбулася XII Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених на тем "Стан та перспективи розвитку бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та контролю в умовах трансформації національної економіки".   Організатори конференції - Інститут модернізації змісту освіти МОН України; Львівський торговельно-економічний університет; Національна академія статистики, обліку та аудиту; Одеський національний економічний університет; Житомирський державний технологічний університет.

Відкрив науковий захід вітальним словом ректор університету, професор П. О. Куцик. Також з вітальними словами виступили: проректор з наукової роботи університету, професор Б.Б. Семак, директор Інституту економіки та фінансів, доцент Т. О. Герасименко, голова циклової комісії Львівського  кооперативного коледжу економіки і права М. М. Голубка.

У роботі конференції взяли участь студенти та аспіранти Львівського торговельно-економічного університету, Національної академії статистики, обліку та аудиту, Одеського національного економічного університету, Житомирського державного технологічного університету, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Полтавського університету економіки і торгівлі, Вінницького навчально-наукового інституту економіки, ВП НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут", Львівський інститут економіки і туризму, ВНЗ "Львівський кооперативний коледж економіки і права", Львівського інституту Міжрегіональної Академії управління персоналом.

Робота конференції проводилася за такими тематичними напрямами: проблеми теорії і практики бухгалтерського обліку в умовах інтеграційних процесів; теорія, методика та організація економічного аналізу в умовах глобалізації; стан і напрями розвитку контролю в умовах інтеграції національної економіки; проблеми теорії та практики оподаткування; проблеми економіки на мікро- і макрорівнях в сучасних умовах.

За підсумками роботи конференції відбулося нагородження студентів Грамотами за перемогу в окремих номінаціях.

Збірник матеріалів конференції тут