Обговорення актуальних проблем національної економіки та інформаційного забезпечення суб’єктів підприємництва

20.04.2017 10:40

19 квітня 2017 року в університеті відбулася всеукраїнська наукова конференція для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів України І – ІІ рівнів акредитації на тему “Обліково-аналітичне забезпечення в управлінні діяльністю підприємств в умовах трансформації національної економіки”, у якій взяли участь представники з 17 вищих навчальних закладів України. Модератори заходу – доценти кафедри бухгалтерського обліку Марія Юріївна Чік та Роман Анатолійович Марценюк.

Відкрив конференцію вітальним словом ректор університету, професор П. О. Куцик. У виступі Петро Олексійович привітав учасників у стінах найстарішого торговельно-економічного вищого навчального закладу Центральної та Східної Європи й побажав плідного наукової дискусії актуальних проблем національної економіки та інформаційного забезпечення системи управління фінансово-господарської діяльності суб’єктів підприємництва.
З вітальним словом також виступили проректор з наукової роботи, професор Б. Б. Семак  та директор Інституту економіки та фінансів, доцент Т. О. Герасименко.
Робота конференції проводилася за такими тематичними напрямами: фінансово-економічна система України: стан та перспективи розвитку; облік як інформаційне забезпечення в управлінні діяльністю підприємства: теорія та практика; оподаткування діяльності суб’єктів господарювання: проблеми та перспективи удосконалення; економічний аналіз у системі прийняття управлінських рішень: сучасний стан та перспективи розвитку; актуальні проблеми і перспективи розвитку ревізії та контролю (аудиту) в умовах економічних трансформацій
При підведенні підсумків конференції організатори заходу подякували всім присутнім за активну участь у науковому обговоренні актуальних проблем та закликали не зупинятися на досягнутому. На завершення студентам-учасникам конференції урочисто вручено сертифікати, а їх науковим керівникам Подяки.
Також учасники наукового форуму взяли участь в екскурсії культурними та історичними пам’ятками м. Львова.

З матеріалами конференції можна ознайомитися тут