Обговорено хід реалізації проекту програми TEMPUS IV за участю європейських координаторів

22.04.2015 11:35

21 квітня 2015 року в академії відбулися збори координаторів українських вищих навчальних закладів – учасників консорціуму з реалізації проекту “Лідерство та управління змінами у вищій освіті” № 530621-TEMPUS-1-2012-1-BG-TEMPUS-JPGR програми  TEMPUS  IV за участю європейських координаторів.

Крім представників академії у зборах прийняли участь: делегація Університетського коледжу у м. Добріч (Республіка Болгарія) на чолі з ректором Тодором Радєвим, в тому числі  європейський координатор проекту Крістіна Армутлієва, а також представники українських вишів – Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут”, Східноукраїнського національного університету  ім. В. Даля, Одеського національного економічного  університету, Луцького Національного технічного університету, Національного університету “Львівська політехніка” та Черкаського технічного університету. 

З вітальним словом виступили перший проректор академії, доцент М.Ю. Барна та проректор з наукової роботи, професор Б.Б. Семак. 

Учасниками зустрічі розглянуто питання про хід реалізації проекту та обговорено плани подальшої діяльності. Крім того, після завершення зборів між академією та Університетським коледжем у м. Добріч підписано угоду про співпрацю.