Обговорено тенденції розвитку окремих інститутів сімейного права України

10.03.2023 09:16

9 березня 2023 року у межах роботи Науково-практичного центру дослідження та захисту прав людини ЛТЕУ, відбулася зустріч із головою комітету Національної асоціації адвокатів України з сімейного права, адвокатом року у номінації «Сімейне право» (2016, 2018, 2020 років), керівницею Адвокатського бюро «Сімейний адвокат Катерина Власюк», учасницею трьох реформ у сфері сімейного законодавства та запобігання домашнього насильства Катериною Власюк.

Модератори заходу - доцент Ольга Сосніна та професор, директор Науково-практичного центру дослідження та захисту конституційних прав особи ЛТЕУ Андрій Медвідь.
Під час заходу було висвітлено актуальну проблематику щодо тенденцій розвитку окремих інститутів сімейного права України, а також специфіку здійснення адвокатської практики у вказаній галузі права на прикладі Адвокатського бюро «Сімейний адвокат Катерина Власюк».
На зустрічі були присутні студенти та професорсько-викладацький склад Львівського торговельно-економічного університету, які відзначили надзвичайно високий науковий та практичний рівень проведеного заходу, а також його актуальність.
За результатами зустрічі, Адвокат Катерина Власюк відзначила високу активність студентів та подарувала студентці Анастасії Хомін, як одній із найбільш активних учасниць заходу, власну авторську книгу «Розлучення. Сповідь Адвоката».