Обговорено з практиком питання організації та управління інвестиціями

04.06.2020 09:30

3 червня 2020 року у режимі Zoom-конференції відбулося заняття з дисципліни «Інвестиційний менеджмент» із залученням заступника голови Залізничної районної адміністрації Львівської міської ради з соціально-економічних та гуманітарних питань Ірини Іллівни Матюшиної (випускниці ЛТЕУ) для магістрів освітньо-професійних програм: «Фінанси, банківська справа та страхування», «Управління фінансово-економічною безпекою» та «Менеджмент». Захід відбувся на запрошення доцента кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу Н. М. Рущишин.

Слід відзначити, що активну участь у конференції взяли завідувач кафедри, професор О. І. Копилюк та доцент О. М. Музичка. Також, до заходу були залучені студенти бакалаврату спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».
Під час заняття учасники ознайомилися з особливостями фінансування та реалізації інвестиційних проектів Залізничною районною адміністрацією Львівської міської ради. Прикладний характер проведення заняття дозволив поглибити знання з питань організації та управління інвестиціями на рівні адміністративного району м. Львова.  Крім того, конференція-дискусія дозволила студентам отримати відповіді на запитання щодо актуальних проблем інвестиційного розвитку м. Львова.
Професорсько-викладацький склад кафедри висловлює подяку Ірині Іллівні Матюшиній за участь у навчальному процесі та можливість набути практичного досвіду з питань фінансування інвестиційних проектів та використання на такі цілі коштів бюджету Залізничного району.