Облік, оподаткування та фінансовий моніторинг в умовах відновлення економіки України

21.05.2022 10:05

20 травня 2022 року викладачі кафедри обліку, контролю, аналізу та оподаткування доц. Чабанюк О.М., доц. Чік М.Ю. та ст. викл. Попітіч Т.В. взяли участь у роботі круглого столу на тему «Облік, оподаткування та фінансовий моніторинг в умовах відновлення економіки України», організатором якого виступила кафедра податкового менеджменту та фінансового моніторингу Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

У засіданні круглого столу  взяли участь представники Управління фінансового моніторингу Департаменту забезпечення координаційно-моніторингової роботи Міністерства фінансів України; Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА); Управління правового забезпечення Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів; департаменту податкової політики Міністерства фінансів України; інші фахівці та викладачі ЗВО.
На засіданні учасники основну увагу приділили проблемам обліку, оподаткування та фінансового моніторингу  в умовах військового часу та пост військовій період.