Обмін думками і досвідом

14.11.2018 09:32

14 листопада 2018 року на кафедрі маркетингу відбулася зустріч студентів маркетологів і рекламістів із випускницею 2013 року - Катериною Тарасовою.

Під час зустрічі Катерина поділилася власними спогадами про студентські роки, відзначила вагомість отриманих знань у стінах "Alma-mater", а також детально розповіла про власне професійне становлення й можливості працевлаштування для сучасних спудеїв.

Присутні активно висловлювали свої думки та ставили цікаві запитання, на які отримали вичерпні відповіді від випускниці.

Для відома
Сьогодні Катерина Тарасова успішна та цілеспрямована бізнес-леді, яка стала керівником добре відомого усім регіонального сайту 032.ua. Це інформаційний медіаресурс міста Львова, який знаходиться в топ-рейтингу city-sates.

На сайті, окрім актуальних новин, афіші подій та довідника підприємств, можна почитати цікаві інтерв'ю та статті на тему культури, дізнатися про петиції, на які триває збір підписів, подивитись відео чи оцінити фоторепортажі, а також знайти роботу чи взяти участь в соцопитуванні.