Оцінка кредитних ризиків корпоративного бізнесу та методи їх хеджування

26.05.2023 09:29

25 травня 2023 року відбулася лекція-дискусія для здобувачів вищої освіти ступеня магістра спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" ОПП "Фінанси, банківська справа та страхування" в рамках вивчення освітньої компоненти "Фінансовий менеджмент в банку", яку провели випускники ЛТЕУ к.е.н., керівник корпоративного бізнесу АТ АКБ "Львів" Халло Віктор Федорович та начальник управління корпоративного бізнесу АТ АКБ "Львів" Муратова Олена Леонідівна.

Здобувачам вищої освіти було акцентовано на позитивних тенденціях розвитку кредитних послуг АТ АКБ "Львів" у 5 областях Західного регіону України в умовах воєнного стану, інноваційних підходах до інвестиційного кредитування, розвитку кредитної програми "5-7-9", оцінці кредитних ризиків корпоративного бізнесу та методах їх хеджування.
Під час дискусії здобувачі вищої освіти висловили власні думки щодо важливості стабільності банківської системи та надання кредитних послуг для розвитку бізнесу в умовах війни.
Захід відбувся за участі завідувача кафедри фінансів, економічної безпеки, банківської справи та страхового бізнесу, проф. Копилюк О. І. та доц. кафедри Музички О. М.