On-line зустріч ректора у мережі Instagram

02.06.2020 10:20

1 червня 2020 року у “прямому ефірі” відбулася on-line зустріч ректора університету, професора П.О. Куцика у соціальній мережі Instagram зі студентами, викладачами та абітурієнтами. Захід організовано й проведено за ініціативи та участі Студентської ради закладу

В режимі реального часу чисельна аудиторія (студенти, викладачі, співробітники, абітурієнти та їх батьки) мала змогу отримати відповіді на широке коло питань, які стосувалися особливостей організації навчального процесу і проведення вступної кампанії у «карантинний» та «посткарантинний» періоди.
Найбільше зацікавлення у студентів університету викликали особливості проведення сесії і кваліфікаційних іспитів у дистанційному режимі, порядок оплати навчання та проживання у гуртожитках з урахуванням карантинного періоду, прогнози відновлення навчання в реальному режимі, перспективи покращення студентського побуту в корпусах і гуртожитках університету, проходження виробничої практики студентами тощо.
Майбутнім абітурієнтам і їх батькам ректор надав вичерпні відповіді про особливості й терміни проведення вступної кампанії 2020 року, переваги здобуття вищої освіти саме на спеціальностях найстарішого торговельно-економічного закладу вищої освіти України та Центральної й Східної Європи, вартість оплати за майбутні освітні послуги, можливості академічної мобільності, перспективи працевлаштування за обраними спеціальностями, терміни поселення у гуртожитки тощо.
На завершення заходу, професором П.О. Куциком анонсовано подібні онлайн-зустрічі з деканами та колективами факультетів й провідних структурних підрозділів університету.