Освіта нового покоління: навчаємо та вчимося по-новому

17.05.2019 12:47

16 травня 2019 року на базі університету відбувся ще один масштабний освітній захід — навчально-методичний семінар для вчителів англійської мови західного регіону України «5 Ways to Develop Life Skills in the English Primary Classroom / 5 способів розвитку надважливих життєвих навичок англійської мови у початковій школі», який організувала та провела освітня компанія «Dinternal Books – Львів» (директор компанії: Світлана МАЛЕТИЧ). Захід відбувся в межах підписаного Меморандуму про співпрацю між компаніями «Pearson – Київ» та «Dinternal Books – Львів» з Львівським торговельно-економічним університетом. У семінарі взяли участь понад 200 вчителів англійської мови початкової школи, які представляли західні регіони України, а саме: Львівську, Волинську, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську та Закарпатську області.

Відкрили захід вітальним словом директор компанії  «Dinternal Books – Львів» Світлана МАЛЕТИЧ та завідувач кафедри іноземних мов університету, доцент Наталія КОВАЛИК.
Офіційним доповідачем семінару була викладач англійської мови (кваліфікація CELTA), сертифікований екзаменатор міжнародних іспитів Pearson Test of English та одна з авторів підручника видавництва «Pearson» для учнів початкових класів «Fly English» Мар'яна ПЕТРЕЧКО, яка зосередила свою увагу на п'яти основних способах формування життєвої компетентності учнів початкової школи із застосуванням діяльнісного підходу на уроках англійської мови.
Основним завданням проведеного навчально-методичного семінару було не лише розкрити теоретичні засади успішного вивчення англійської мови учнями молодших класів, а й показати практичні напрацювання у сфері освіти нового покоління.
В межах семінару вчителі шкіл мали можливість не лише ознайомитися та придбати навчально-методичну літературу видавництва «Pearson», а й поспілкуватися з викладачами про можливості та переваги навчання у Львівському торговельно-економічному університеті.