Освіта нового покоління: навчаємо та вчимося по-новому

13.04.2019 15:47

12 квітня 2019 року на базі університету відбувся масштабний освітній захід – навчально-методичний семінар для вчителів англійської мови західного регіону України «Education of New Generation : Teaching and Learning in a New Way / Освіта нового покоління: навчаємо та вчимося по-новому», який організували та провели освітня компанія «Pearson – Київ» (офіційний представник: Світлана СОРОЧИНСЬКА) та компанія «Dinternal Books – Львів» (директор компанії: Світлана МАЛЕТИЧ). Захід відбувся в межах підписаного Меморандуму про співпрацю між компаніями «Pearson – Київ» та «Dinternal Books – Львів» з Львівським торговельно-економічним університетом. У форумі взяли участь понад 500 вчителів англійської мови, які представляли західні регіони України, а саме: Львівську, Волинську, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську та Закарпатську області.

Відкрили захід вітальним словом проректор з наукової роботи університету, професор Б. Б. Семак та завідувач кафедри іноземних університету, доцент Н. В. Ковалик.
Офіційним доповідачем семінару був один з авторів відомого підручника видавництва «Pearson» для учнів старших класів «Focus» Вон ДЖОНС (Vaughan JONES), який зосередив свою увагу на трьох основних, взаємопов'язаних сферах: 1) тенденціях навчання іноземних мов онлайн; 2) різних формах та методах підготовки учнів 9-11 класів до здачі ДПА та ЗНО з англійської мови; 3) сучасних автентичних ресурсах для учнів старших класів та вчителів англійської мови. Основним завданням проведеного навчально-методичного семінару було не лише розкрити теоретичні засади успішного вивчення англійської мови, а й показати практичні напрацювання у сфері освіти нового покоління.
В межах семінару вчителі шкіл мали можливість не лише ознайомитися та придбати навчально-методичну літературу видавництва «Pearson», а й поспілкуватися зі студентами та викладачами про можливості та переваги навчання у Львівському торговельно-економічному університеті.